De mogelijkheden bij Elckerlyc

Wat heeft Elckerlyc u te bieden?

Elckerlyc biedt tal van mogelijkheden voor vergaderingen, bijeenkomsten (kinder)feesten, fuiven en meer. Het gemeenschapscentrum heeft daartoe meerdere ruimtes ter beschikking. De grootste daarvan is de grote zaal. Deze kan plaats bieden aan circa 450 staande personen en circa 175 zittende. De zaal kan eventueel in twee compartimenten opgedeeld worden. Daarnaast zijn er op de begane grond en de eerste verdieping ook meerdere kleinere vergaderruimtes (voor groepen tot circa twintig personen). Ook deze zijn afhuurbaar.

Sinds de vernieuwbouw van 2013 beschikt Elckerlyc bovendien over een muziekruimte. Deze, vrijwel geluidsdichte, ruimte kan plaats bieden aan tot vijftig, zestig musici. Ook ideaal voor koren die een repetitieruimte zoeken. De grote zaal wordt met enige regelmaat gebruikt voor kleinschalige feesten, partijen en fuiven. Een examenfuif, maar net zo goed een LAN-party (speciale feestjes voor computerfanaten). Schroom niet en bel met een gerust hart naar 0572-301302 voor meer informatie. 

Kinderfeestjes

Elckerlyc de mogelijkheid om op woensdagmiddag kinderfeestjes te organiseren in het gemeenschapscentrum. Elckerlyc biedt de mogelijkheid voor tal van activiteiten. Van een speurtocht tot sjoelen, van een film tot een disco, van blokjesvoetbal tot noem het maar op. Voor een all-in prijs van 5 euro per kind staat de zaal tot je beschikking. Dat is inclusief onbeperkt ranja en voor elk kind een patatje met een frikadel of een kroket. De ouders wordt wel gevraagd om zelf voor begeleiding te zorgen. Beheerder Puck ondersteunt de activiteiten. Geen gedoe en rotzooi meer thuis en gewoon lekker makkelijk. Voor meer informatie kun je bellen naar tel: 0572-301302.


Gemeenschapscentrum Elckerlyc
Butzelaarstraat 22
8105 AR Luttenberg
Tel: 0572-301302
Kaart en route

NieuwsMet dank aan:
Jansman Bouw
InstallRound
IdPlus
Eric Beuwer
Veldkamp Mode en Inrichting
Nijboer Interieur
Veldman Techniek
Brinkman Baksteencentrum
Verschoor Verf en Behang
café de Schoenmaker
CoopCompact Alfring
ReDit
Loonbedrijf Grefelman
Rapid Line